Book Haul: London

Hvad sker der, når man placerer en bog-elsker i en Waterstones på Trafalgar Square i London?  Der sker det, at denne bog-elsker griber alle de bøger, som vedkommende kan bære og slet ikke  tænker på, at der jo også skal være plads i kufferten på vej hjem.
Jeg er så heldig at være denne person, så lad os se på hvad jeg fik købt?

The Square Root of Summer af Harriet Reuter Hapgood
Bogen handler om Gottie, som mistede sin bedstefar sidste sommer. Hans død har opfyldt  hende med sorg, så meget at hele hendes verden bærer præg af det. Den sommer kommer  Thomas hjem fra Canada. Thomas er hendes bardomsven og venskabet mellem dem bliver  både smukt og betydende.

Illuminae af Amie Kaufman & Jay Kristoff
Bogen er noget helt for sig selv, og noget, som jeg ikke har set før. Den er opbygget af små  interview-dele, uddrag fra militærrapporter, diagrammer, hjemmesider, mails, lister, billeder og  kort. Vi er i fremtiden i år 2575 og midt i en krig om en planet. Ezra og Kady bor på denne planet,  og må flygte via en evakuerings flåde.

How not to disappear af Clare Furniss
Hatties tante kommer bumpende ind i hendes liv og sætter sommeren på den anden ende.  Sammen tager de to ud på en roadtrip, hvor Gloria, Hatties tante,  beslutter at afsløre sine dybe  hemmeligheder før den demens, som truer hende, virkelig sætter ind. En historie som skulle  være fyldt med hjertevarme karakterer.

I’ll give you the sun af Jandy Nelson
Jude og Noah er tvillinger. De to er knyttet tæt sammen, men det vender en familie tragedie op  og ned på. Bogen er opdelt så Noah fortæller om fortiden, hvor de to tvillinger begynder at glide  fra hinanden og Jude fortæller om fremtiden,hvor de begynder at finde hinanden igen. Historien  skulle være smuk og gribende og en jeg glæder mig til at læse.

Fangirl af Rainbow Rowell
Cath og Wren er tvillinger. De starter begge på deres første år af universitetet, hvor Wren snart  begynder at trække væk fra Cath og møder nye mennesker, fester og danser. Cath vil dog  hellere skrive fanfiction om kærlighed, hun kun kan håbe på, at føle i den virkelige verden. En  bog som alle skribenter og forfattere og bogelskere simpelthen elsker!

Beautiful broken things af Sara Barnard
Bogen handler om Caddy og Rosie, som er bedste venner og totalt modsætninger. Bogen  handler om venskab, både mellem Caddy og Rosie men også mellem Rosies “nye bedste ven”  Suzanne, som får dårlig indflydele på Caddy, der ender i en sort spiral mod det endelige fald. En  smuk historie med følelser på spil.

The Girl of Ink and Stars af Krian Milwood Hargrave
Den eneste fantasy bog mellem alle YA-bøgerne som jeg købte. Isabella Riosse må ikke forlade  sin hjem-ø. Hun drømmer om fjerne steder, som kan ses på hendes fars kort. Da hendes bedste  veninde forsvinder, leder hun dog efterforskningen idet hun kan navigere stjernerne. Hun  træder ind i en verden af fare, magi og eventyr.

The Moonlight Dreamers af Siobhan Curham
Bogens fire hovedpersoner Amber, Maali, Sky og Rose er meget forskellige, men sammen kan de  gå mod strømmen, sammen er de stærkere og sammen kan finde deres plads i universet. En  bog om venskab og drømme som er en rigtig hjertevarmer. Bogen omtales blandt andet som  “inspirerende og smukt”.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.