Inferno af Dan Brown

Titel: Inferno   Forfatter: Dan Brown   Antal sider: 494
Forlag: Hr. Ferdinand   Udgivet: 14. maj 2013   Sprog: Dansk

“Inferno” af Dan Brown er noget af en spændingsroman samt fjerde bog i serien om symbolforskeren Robert Langdon. Bogen indeholder et af de bedste mysterier udtænkt af Brown, og man kan kun sidde og bidde negle mens det ene spor fører til det andet.
Symbolforskeren Robert Langdon vågner op på et hospital i Firenze uden erindring om, hvad der er sket de sidste 36 timer og med en sår i baghovedet. Han må flygte gennem natten sammen med den unge læge Sienna Brooks og sammen må de løse det net af koder, symboler og referencer til Dantes dystre digt “Inferno”.
Dan Brown er med god ret kendt verden over for sine bøger med Robert Langdon i hovedrollen. Denne bog er ikke en undtagelse og den næsten 500 sider lange bog byder på både symboler, hemmelige beskeder og en jagt på døden. Jeg kan ikke beskrive hvor fængslende bogen er. Både på grund af plottet, som er intenst og overbevisende men også de mange referencer fra både historiske begvenheder og steder til lyriske digte og kunst.
Jeg holder virkelig af den blanding af mystik og spænding som Dan Brown formår at skabe. Specielt “Inferno” var en bog, som jeg, første gang jeg læste den, men også denne anden gang hvor jeg hørte den på lydbog, var fascineret af hvor hurtigt man får slugt den ellers lange bog. Det viser hvor god en fortæller Brown er.
“Inferno” af Dan Brown er en yderst velskrevet og gennemtænkt bog med masser af referencer til kunst og historie. En bog for alle som elsker spænding og en hæsblæsende læsning. Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.