Vejen til Panteon af Boris Hansen

Titel: Vejen til Panteon (Panteon-sagaen #1)  Forfatter: Boris Hansen  Antal sider: 428
Forlag: Tellerup   Udgivet: 21.september 2016   Sprog: Dansk

“Vejen til Panteon” er skrevet af Boris Hansen og er første del af Panteon-sagaen. Bogen er en blanding af træk fra science fiction og det helt klassiske fantasy, hvilket er helt unikt og gør bogen super interessant.
I en fremtid, der måske ikke så langt ud i fremtiden, er Lucas en af Zonens beboere. Da Cassandra på mystisk vis forsvinder, tager han beslutningen om at følge efter hende. Sammen med sine venner går han en ny verden i møde. En verden hvor alt er anderledes: Hvor engle, guder og mystik er en del af hverdagen.
I løbet af det sidste halve år, er jeg kommet rigtig ind i fantasy-genren igen og Boris Hansens’ “Vejen til Panteon” er endnu en af de der bøger, som man bare ikke kan ligge fra sig igen. Jeg er vildt imponeret over det univers, han har stablet på benene. Det var utrolig spændende at udforske sammen med bogens hovedpersoner. De mange facetter til den ukendte verden var noget af det, som virkelig bandt mig til siderne.
Hele bogen er præget af et lag af mystik og hemmeligheder, som dog kun blev afsløret som toppen af isbjerget i denne bog. Der er så mange spørgsmål og ting, jeg ville elske at vide, men som jeg må væbne mig med tålmodighed, til den næste bog udkommer.
Bogen fyrer om sig med referencer fra andre fantasy-historier, hvilket var en fryd for en fantasy-elsker. Samtidig gav dette bogen en særligt ironisk præg, som jeg holdt meget af.
“Vejen til Panteon” er en gennemført fantasy roman, som er en af de bedste danske af slagsen, jeg har læst i lang tid. Jeg glæder mig utrolig meget til den næste i den planlagte serie på fire, der udkommer i år. 4 ud af 5 stjerner!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.