Forårsjagt af Emma Hamberg

Titel: Forårsjagt  Forfatter: Emma Hamberg  Antal sider: 414
Forlag: Aronsen   Udgivet: 4. juli 2017   Sprog: Dansk

[Dette er et anmeldereksemplar fra forlaget. Alle holdninger er mine egne.]

“Forårsjagt” er den tredje bog i Rosengädda-trilogien af Emma Hamberg. Bogen er perfekt til skøn sommerlæsning og kan sagtens læses for sig selv. Man behøver altså ikke at have læst 1. og 2. del af serien om Tessan og den hyggelige, lille Svenske by.
Tessan har sin egen restaurant i Rosengädda, hvor hun tilbereder skøn mad samtidig med, at hun tager sig af sin datter, sin ged og ikke mindst sit eget liv. Det er ikke let, og heldigvis kommer to nye mennesker ind i hendes liv, som begge vil hjælpe. Det har dog sine egne problemer, da grundene vender op og ned på alt.
Det der overraskede mig allermest ved denne bog var, hvor mange vigtige og alvorlige temaer, som Emma Hamberg tager op. På overfladen er alt idyllisk i den Svenske landsby, men alligevel lægger bogen op til eftertanke og ikke mindst debat på flere forskellige fronter.
Jeg nød at læse bogen, der rigtig fik mig i sommerferiestemning. De mange smukke beskrivelser og stunder i Rosengädda, gav mig lyst til straks at tage til Sverige og nyde den svenske, smukke natur og de hyggelige landsbyer.
Det tog mig et kapitler for rigtig at komme ind i bogen, som viste sig at have rigtig skønne karakterer, man kun kommer til at holde af. Det var skønt at se, at ikke alle karakterer er “perfekte”, men at der er mangler og fejl.
Selve plottet var ikke så hurtigt, hvilket gjorde, at det tog lidt længere tid at komme i gennem den, men også at der dermed var længere tid til at nyde bogen. “Forårsjagt” er ikke en bog man skal haste i gennem, men tværtimod nyde i sommervarmen.
“Forårsjagt” overraskede mig meget. Det var både god og underholdende læsning og perfekt at nyde her til sommer. 4 ud af 5 stjerner.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.