Bogbloggerarrangement: Kvindeliv 2017

Søndag d. 2. juli tog jeg til København for at deltage i et bogbloggerarrangerment omhandlende Kvindeliv på Paludan Bogcafé. Arrangementet var arrangeret af Louise Bach fra thebookcollector.dk og Elena Leah fra litteraturhuset.dk. Kl. 15.00 troppede jeg og en masse andre bogbloggere op på Paludan Bogcafé, hvor vi blev overrasket med dagens første goodiebag.

Herefter var det redaktionschef Sune De Souza Schmidt-Madsen fra Lindhardt og Ringhof, som holdt dagens første oplæg. Han fortalte om oplevelser, han havde fået i gennem tiden med fokus på kvindelige forfattere. Der blev blandt andet diskuteret anderkendelse af kvindelige forfattere vs mandlige forfattere i forhold til prisuddelinger samt forskellen mellem danske og udenlandske forfattertendenser i forhold til kvindelige forfattere.

Efter en kort pause blev det forfatterne fra forlaget People’s Press Agnete Friis og Karen Strandbygaard, der gik på. De fortalte hver især om deres bøger med fokus på kvindelivet og de kvindelige hovedpersoner i deres bøger. Her kom de blandt andet ind på den frygt, man har som mor har, og der blev diskuteret forskelle i forhold til at være mand og kvinde i en forældrerolle. Idet Sune var den eneste mand repræsenteret, måtte han byde ind med sin version af det at være mand.

Da de to spændende oplæg var overstået, blev bordene rykket sammen, og vi gjorde klar til en godt gammeldags omgang pakkeleg. Energien var høj, og der blev både råbt og leet meget. Jeg endte selv med en bogpakke “Ønskemageren” af C. J. Redwine, som jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med.

Vi spiste aftensmad bestående af sandwitch og dagen blev afrundet med ikke mindre end endnu en goodiebag! Jeg nød virkelig eftermiddagen i godt selskab. #bbkvindelig var et super arrangement arrangeret af Louise og Elena, og jeg glæder mig til i fremtiden at deltage flere lignende.

2 kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.