Forpremiere på Spektrum #3 og Vejen til Panteon #2

Lørdag d. 2. september var jeg til forpremiere på Nanna Foss’ nye Spektrum-bog og Boris Hansens’ nye bog i Vejen til Panteon-sagaen. Forpremieren var i selskab med de to forfattere og deres kollega Malene Sølvsten, der har skrevet Ravnenes Hvisken. Forpremieren var i forlængelse med Fantasicon, som jeg dog desværre ikke kunne deltage i. Vi var i et stort, smukt lokale, som uden tvivl tilhører en loge.

På programmet lød som følger:

  • Introduktion til de to nye bøger af forfatterne
  • Paneldebat ledet af Malene Sølvsten
  • Quiz med mulighed for at vinde bøgerne
  • Q&A
  • Mulighed for køb af bøger samt signering

Jeg havde glæder mig så sindsygt meget til denne aften, og da både Boris og Nanna fortalte om bøgerne, var det svært ikke at lade deres begejstring smitte. Aftenen fortsatte med en paneldebat om YA-litteratur med særlig fokus på fantasy. Specielt faktummet at fantasy i Danmark ofte er rettet mod børn og unge, mens det i England og USA også er en genre for voksne, var meget interessant. Alle tre forfattere kunne tale med om “den svære to’er”. Malene Sølvsten havde måneden tidligere udgivet andet bind i Ravnenes Hvisken.

Derefter fulgte en quiz, og til min store ærgelse lå jeg i top 5 lige ind til de sidste par spørgsmål – måske fordi jeg har nørdet lidt for mange af Boris og Nannas “Bag om Bøgerne” livestreams og for lidt om den brede fantasy-genre 😉

Panelet blev afrundet med tid til spørgsmål, hvorefter vi endelig kunne får fat på de to nye bøger: “Ursiderne” af Nanna Foss og “Akkanas Gåde” af Boris Hansen. Sammen med Julie (Literarylinings) fik vi signeret de to nye bøger af forfatterne. Jeg havde også medbragt Ravnenes Hvisken, som Malene var så sød at signere.

Anmeldelserne af Nanna Foss’ bøger findes her: Leoniderne, Geminiderne og Ursiderne. Anmeldelserne af Boris Hansens bøger findes her: Vejen til Panteon og Akkanas Gåde.

Og lidt billeder fra aftenen:

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.