The Crown’s Fate af Evelyn Skye

Titel: The Crown’s Fate (The Crown’s Game #2)  Forfatter: Evelyn Skye
Antal sider: 415   Forlag: Balzer + Bray   Udgivet: 16. maj 2017   Sprog: Engelsk

“The Crown’s Fate” af Evelyn Skye er andet og sidste bind af doulogien “The Crown’s Game”. En noget skuffende to’er, som slet ikke havde det potentiale, som et’eren lagde for dagen.

Vika er nu Ruslands Imperial Enchanter og Pasha kronens snart som den nye tsar. Nikolai har formået at hænge fast i livet, men lever nu i en skyggeverden, hvor han hverken er levende eller død. Der er ulmende oprør i Rusland, nu hvor magi og magt kolliderer. 

Okay … så jeg var virkelig skuffet over “The Crown’s Fate”. Efter et’eren var jeg virkelig spændt på at se, hvor Evelyn Skye ville tage historien hen efter the crown’s game var overstået – og her kom den første skuffelse. Dræber man en karakter på den måde, kan man ikke bare sige “hov nej, det var en fejl”. Denne to’er føltes lidt som forfatterens forsøg på at hænge fast i de gamle karakterer og gemme sig i normale problemer fra kendte karakterer. Når det så er sagt, så brød jeg mig heller ikke om plottet. Hele Nikolais vinkel burde bare udelades. Jeg brød mig slet ikke om at se, den måde hvorpå hans ellers virkelig gennemførte karakter blev behandlet i denne to’er.

Udover den første skuffelse, som stadig sidder i mig, så var det dejligt at vende tilbage til den magiske verden i 1800’tallets Rusland. En verden som er meget anderledes end andre fantasy-historier. Nikolai var den karakter, som jeg holdt mest af i et’eren, og det skar mig virkelig i hjertet, da han ofrede sig i første bind. Jeg havde dog forliget mig med det og set frem til et plot, der ville hæve sig over et’erens Hunger Games-vibe, men jeg fik noget meget værre. Karaktererne, som jeg havde rost Evelyn Skye for i anmeldelsen af The Crown’s Fate kunne slet ikke bære de mangler, som plottet havde.

“The Crown’s Fate” er en to’er, som efter min mening ikke burde eksistere. Den er slet ikke på niveau med bog 1 og i udformningen af plottet underminerer den alt der arbejde, der er lagt i et’eren. Kun verdensopbygnngen og spæde glimt af gennemførte karakterer formår at give bogen 2 ud af 5 stjerner.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.