Den Magiske Sten af Sissel Moody

Titel: Den Magiske Sten (Forbandelsen over Laitana #1)   Forfatter: Sissel Moody  Antal sider: 468
Forlag: Solvind   Udgivet: 24. oktober 2017  Sprog: Dansk

[Dette er et anmeldereksemplar fra forlaget. Alle holdninger er mine egne.]

“Den Magiske Sten” af Sissel Moody er første bind i fantasyserien “Forbandelsen over Laitana”. En eventyrlig roman til de yngre læsere.

Linea har det svært. Hun føler sig alene og malplaceret. Hendes dage er triste og grå lige indtil hun bliver taget til Laitana, en verden hvor der virkelig er brug for hende. Her må Linea hjælpe det magiske land, som er indhyllet i en forbandelse.

Jeg havde svært ved at komme i gang med “Den Magiske Sten”. Det har nok noget at gøre med, at forfatteren prøver at vise Lineas ensformige liv, hvor der ikke rigtig sker noget – og det var netop det, jeg følte delen før Laitana, var. Men da først fantasy-delen af bogen rigtig kom i gang, var historien både spændende og interessant.

Jeg havde nogle problemer med bogen. For eksempel er der ofte fakta-dumps, hvor jeg fik alt for meget vide i forhold til, hvad jeg kunne holde styr på. Det brød den ellers gode fortællestemme gennem historien. Specielt i starten var der også en del intetsigende dialog og handling. Men ud over dette, var “Den Magiske Sten” en rigtig skøn bog om en pige, som får lov at være helten i sit egen eventyr.

Jeg nød karaktererne og den magiske verden rigtig meget. Karaktererne var spændende og den magiske verden havde dybde, som jeg er sikker på, at vi får lov at opleve i fortsættelsen på serien. “Den Magiske Sten” er en god fantasyroman for yngre læsere, der gerne vil prøve kræfter med længere romaner. 3 ud af 5 stjerner!

En kommentar

  • Jon

    3. januar 2018

    Hej Emilie! Tusind tak for anmeldelsen! Jeg har smidt den op på hjemmesiden.
    Mvh Jon, forlaget Solvind.

    Svar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.