Anmeldelsespolitik

Alle anmeldelser er skrevet ud fra min egen holdning og er ikke påvirket af hverken forlaget eller forfatterens ønsker. Dette sikrer at Bogpoeten er fyldt med anmeldelser og indlæg, som er oprigtige og afspejler min egen holdning.

Hvis en bog er modtaget gratis fra et forlag, bliver denne omtalt som “anmeldereksemplar”. Dette gælder både her på bloggen men også på de sociale medier. Jeg anmelder altid bøger gratis og af egen fri vilje. Derfor er det kun bøger, som jeg er interesseret i at læse, som anmeldes her på bloggen. Dette hænger også sammen med, at der oftere gives et højere antal stjerner, end der gives få. Jeg skal dog understrege, at alle anmeldelser, ligemeget om bogen kommer fra min egen bogreol, fra biblioteket eller er modtaget som anmeldereksemplar, er baseret på min egen holdning.

Jeg modtager gerne anmeldereksemplarer fra forlag. Jeg forbeholder mig dog retten til at afslå, hvis ikke bogen har min interesse. Jeg er som udgangspunkt åben overfor alle genrer. Kontakt skal ske på følgende mailadresse: kontakt@bogpoeten.dk